Bekijk
Steenstraat 11 | 5961 ET | Horst T: 077-3982439 | E: info@ahhorst.nl
Laatste nieuws
Meer blogsOntdek de vernieuwde broodafdeling bij Albert Heijn
Geplaatst op 3 November 2020 om 08:30 door Simone Tuinenburg
212 keer gelezen
Bakkers van Albert Heijn zorgen voor nieuwe broden
Albert Heijn heeft nieuwe broden onder de naam Klassiek Rond geïntroduceerd. Deze broden, die verkrijgbaar zijn in de varianten wit, bruin en volkoren, hebben een krokante korst en een zachte luchtige structuur en blijven lekker lang mals. De broden hebben een mooie klassieke boterhamvorm en passen perfect in de lunchtrommel. Het gewone bakkersbrood voor iedereen voor elke dag.
Daarnaast zijn alle Liefde&Passie broden verbeterd in receptuur waardoor ze nog lekkerder zijn. Bij het bakproces wordt gebruik gemaakt van desem. Dit brooddeeg wordt minimaal 24 uur op smaak gebracht en wordt gebakken met alleen natuurlijke ingrediënten. De speciaal geselecteerde bloem en meel zorgen uiteindelijk voor veel smaak, een ruig uiterlijk en een verse binnenkant. Door de Liefde&Passie broden op een stenen ovenvloer zonder blik te bakken, ontstaat de unieke vorm. Er liggen drie nieuwe Liefde&Passie broden in de schappen. Met twee volkoren en één pompoen variant is er nu nog meer keus. En ook de Les Pains broden en Tijgerbroden zijn in receptuur verbeterd.
Albert Heijn heeft altijd het lekkerste bakkersbrood voor iedereen.
Albert Heijn heeft nieuwe broden onder de naam Klassiek Rond geïntroduceerd. Deze broden, die verkrijgbaar zijn in de varianten wit, bruin en volkoren, hebben een krokante korst en een zachte luchtige structuur en blijven lekker lang mals. De broden hebben een mooie klassieke boterhamvorm en passen perfect in de lunchtrommel. Het gewone bakkersbrood voor iedereen voor elke dag.
Daarnaast zijn alle Liefde&Passie broden verbeterd in receptuur waardoor ze nog lekkerder zijn. Bij het bakproces wordt gebruik gemaakt van desem. Dit brooddeeg wordt minimaal 24 uur op smaak gebracht en wordt gebakken met alleen natuurlijke ingrediënten. De speciaal geselecteerde bloem en meel zorgen uiteindelijk voor veel smaak, een ruig uiterlijk en een verse binnenkant. Door de Liefde&Passie broden op een stenen ovenvloer zonder blik te bakken, ontstaat de unieke vorm. Er liggen drie nieuwe Liefde&Passie broden in de schappen. Met twee volkoren en één pompoen variant is er nu nog meer keus. En ook de Les Pains broden en Tijgerbroden zijn in receptuur verbeterd.
Albert Heijn heeft altijd het lekkerste bakkersbrood voor iedereen.
Reageren
Andere blog berichten
- Albert Heijn verduurzaamt zuivelschap verder met ‘Beter voor Koe, Natuur en Boer’-programma13 January 2021 om 14:48
- Albert Heijn voetbalplaatjes spaaractie is dit jaar een thuiswedstrijd 4 January 2021 om 17:20
- Ontdek de vernieuwde broodafdeling bij Albert Heijn 3 November 2020 om 08:30
- Albert Heijn verdubbelt vega(n) assortiment26 October 2020 om 12:05
- Albert Heijn meest favoriete werkgever onder scholieren en studenten12 October 2020 om 10:10
- Albert Heijn opent nieuwe, ultramoderne koffiebranderij 6 October 2020 om 12:10
- Albert Heijn lanceert Foodstars 7 September 2020 om 15:00
- Albert Heijn breidt schoonmaakassortiment flink uit17 August 2020 om 14:49
- Albert Heijn doneert groente en fruit aan gezinnen van LINDA.foundation10 August 2020 om 13:14
- Albert Heijn en LINDA. lanceren het tijdschrift VRUCHT., een ode aan groente en fruit14 July 2020 om 11:05